Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Előzetes

Army Men III

1999.09.01. 00:00 | szerző: LeMon | kategória: Előzetes

A 3DO ez év végére tervezi az Army Men sorozat legújabb tagját. Aki nem ismerné az előző részeket, annak elmondanám, hogy egy könnyed akció-stratégia programról van szó. A feladat pedig, hogy maroknyi játék katonáinkkal kell elpusztítani az ellenséges csapatokat, akik szintén műanyag figurák. A játék nézete a Micro Machines "autó szimulátorra" emlékeztet. A teret fölülről láthatjuk, s katonáink körül óriási lapátok, szendvicsek, labdák heverésznek szerteszét.

Army Men III

Az új epizódban viszont nem csak új ellenség, de új szövetséges is felbukkan. A jó célokért küzdő Green sereg, Sarge vezetésével, a gonosz Tanok ellen csatázik, mikor megérkeznek az otromba külsejű, bogárszemű űrlények. A mi segítségünkre szintén érkezik egy űr játék rohamosztag, így mindkét fél egyenlő eséllyel harcol.

A küzdelmek a már ismert szobákon kívül, mint a nappali, konyha, olyan helyszíneken folytatódik, mint a Tan bázis, földönkívüliek űrhajója és egy űrbéli városka. Bővült természetesen a fegyvereink száma is. Bevethetünk ejtőernyősöket, Napalm bombát, de adhatunk embereinknek hangtompítós fegyvereket is. Játék közben lehetőségünk lesz csapatokat alakítani, és minden bevetés előtt részletest leírást kapunk majd a helyszínről, illetve az ellenséges csapatokról. A program játszható lesz hálózaton keresztül is, és az ígéretek szerint be lehet állítani gép irányította csapatot is, tehát működni fog cooperative módban is. A gépigénye nem lesz nagy a játéknak, minimum konfiguráció egy 90-es Pentium és 16 MB RAM, viszont ennek következtében ne igen számítsunk csúcs grafikára. A program külseje, első ránézésre legalábbis, sajnos nem igazán közelíti meg a mai színvonalat. ■

Kapcsolódó játék: Army Men III

« Előző: Heavy Gear II
Következő: Gulf War: Operation Desert Hammer »